Onder tabblad Polissen kun je al je polissen terug vinden. Door op een polisnummer te klikken kun je de polisdetails bekijken.

Bovenin het scherm kun je zoeken op een polisnummer.

Als je rechts bij het vergrootglas een polisnummer invult zal je polis getoond worden:

Wil je de details van een polis bekijken? Klik dan op de polis die je wilt bekijken in het polisoverzicht en er zal een nieuw scherm genaamd "Polis details" geopend worden waarop je alles kunt zien wat met de polis te maken heeft. In onderstaand voorbeeld bekijken we een inboedelpolis van ASR. Het gaat hierbij om een pakketpolis met 5 losse onderdelen:

Wil je een document/afbeelding uploaden bij je polis?

Lees hier hoe dit in zijn werk gaat.

Onderin dit scherm zie je alle documenten staan die bij deze polis horen.

Lees hier meer over de mogelijkheden binnen je documenten scherm.

Wil je het polisblad downloaden wat bij de betreffende polis hoort? Dit doe je in twee eenvoudige stappen:

Stap 1: Klik op "Download polisblad" in de betreffende polis en je bestand wordt gedownload (let op, dit kan even duren afhankelijk van de snelheid van je pc of netwerk):

Stap 2: Klik links onderaan je scherm op het bestand wat gedownload is en je polisblad zal getoond worden.

Door op de knop "Bekijk pakketpolis" te klikken kun je de onderdelen bekijken die bij de pakketpolis horen.

Je krijgt nu een overzicht te zien van alle onderdelen. Je kunt hier net als bij de polisdetails polissen zoeken, documenten bekijken, een polisblad downloaden en een vraag stellen over een polis.

De opties onder "documenten" kun je in dit hoofdstuk nalezen.

Heb je een vraag over de polis? Klik dan op "Stel een vraag over deze polis" en je krijgt net als bij de chat/gesprek een overzicht te zien van alle adviseurs waarmee je een gesprek kunt starten

Je krijgt vervolgens een venster te zien met alle adviseurs die je kunt benaderen voor je vraag. Selecteer de juiste adviseur en klik op "Start een gesprek".

Je kunt nu gaan chatten over de polis. Hoe dit werkt kun je in dit hoofdstuk verder lezen.

Rechts bovenin het scherm kun je een schade melden. Lees hier hoe je dit doet.