Voordat je aan de slag gaat met de HDN koppeling regelen je in bovenstaand scherm ook eenmalig je workflows in. Je doet dit per hypotheekstatus.

Klik op de kolom "hypotheekstatus" en selecteer daar de juiste status (in bovenstaand voorbeeld is dat "verzamelen stukken"). Kies daarna in de 2e kolom de juiste workflow die je wilt laten starten voor deze statuswijziging.

Als de status in Assu® wijzigt in de door jou opgegeven status dan zal vanafnu automatisch de juiste workflow starten.

Workflows importeren

Een Workflow definitie importeren

Je huisstijl toepassen op je sjablonen

Een bestaande hyperlink in een sjabloon wijzigen

Je Workflows per hypotheekstatus koppelen invoeren in Assu®

Voordat je aan de slag gaat met de HDN koppeling regelen je in bovenstaand scherm ook eenmalig je wokflows in. Je doet dit per hypotheekstatus.

Klik op de kolom "hypotheekstatus" en selecteer daar de juiste status (in bovenstaand voorbeeld is dat "verzamelen stukken"). Kies daarna in de 2e kolom de juiste workflow die je wilt laten starten voor deze statuswijziging.

Als de status in Assu® wijzigt in de door jou opgegeven status dan zal vanafnu automatisch de juiste workflow starten.