In Assu® is het mogelijk om een leverancier aan te maken. Via de onderstaande stappen kunt u dit doen.

Stap 1: Klik onder het tabblad ‘Algemeen’ op de button ‘Zoek Relatie’.

Stap 2: Klik op de button ‘Relatie Toevoegen’.

Stap 3: Selecteer ‘Particulier’ of ‘Zakelijk’ en ga naar het volgende tabblad. Na het aanmaken van de relatie gaat u dit wijzigen in ‘Leverancier’ op de klantenkaart.

Stap 4:  Vul vervolgens alle gegevens in die in te vullen zijn onder de volgende tabbladen. De gele velden zijn verplichte velden.

Stap 5: Klik in Assu® bij stap 5 (dossier/portefeuille) vervolgens op ‘Opslaan’ zodra de gegevens ingevoerd zijn.

De relatie is aangemaakt en wordt geopend.

Stap 6: Open op de relatiekaart van de zojuist aangemaakte relatie op het veld ‘Soort’ en wijzig deze in ‘Leverancier’.

voorbeeld ter illustratie versie 1.2620

Stap 7: Klik in de relatiekaart onder het tabblad ‘Algemeen’ op de button ‘Opslaan en Sluiten’.

voorbeeld ter illustratie versie 1.2620

De relatie staat er nu in als leverancier. In de cockpit van Assu® kunt u de relatie opzoeken en kunt u via de kolom ‘Soort Pers’ zien of dit een leverancier, klant of prospect is.

Screenshot versie 1.2619

Door bij het vakje "Soort relatie" op leverancier te zoeken kunt u ook uw leveranciers zien.