Zoek u in de Assu® cockpit op relaties, polissen, schades of andere producten en krijgt u geen enkel zoekresultaat?

Vermoedt u dat uw Assu® gegevens kwijt zijn?

Waarschijnlijk komt dit door 1 van de twee onderstaande problemen:

Stap 1: Controleer uw zoekresultaat op filters.
In onderstaand voorbeeld wordt gezocht op de plaats ‘Amsterdam’ terwijl alleen klanten in ‘Breda’ worden getoond. Dit levert altijd een leeg zoekresultaat op.

Klik op het kruisje om het filter te verwijderen:

Stap 2: Heeft de Assu® cliënt dezelfde versie als de Assu® server?
Wanneer u uw Assu® client afsluit en opnieuw opstart ziet u bij het inloggen de versie van zowel de Assu® client als de Assu® server. Deze moeten altijd hetzelfde zijn.

Wanneer beide versies niet gelijk zijn neemt u contact op met onze helpdesk.