Indien u gebruikt maakt van de 'Multiportefeuille Module' kunt u relaties overhevelen van de ene portefeuille naar de andere.

In onderstaand voorbeeld laten we zien hoe we 2 relaties loskoppelen van elkaar en we daarna de losgekoppelde relatie overhevelen naar een andere portfeuille:

Stap 1: Ga via tabblad 'Algemeen' naar 'Zoek dossier en selecteer daar het dossier van de relatie bij wie u bijvoorbeeld de partner wilt gaan verwijderen.

Stap 2: Ga naar tabblad "Gekoppelde relaties" en klik op de rode knop voor "Ontkoppelen" (selecteer uiteraard wel eerst de relatie die uit het dossier moet):

De partner is nu "los" en we gaan hem overhevelen naar een andere portefeuille:

Stap 3: Ga naar de lnop "Zoek dossier" en vul bij "Omschrijving" de nam van het dossier in. Klik daarna op "Dossier overhevelen portefeuille":

Screenshot versie 1.2622.3.13

Stap 4: Er zal een nieuw schermpje openen.

Stap 5: Sorteer in dit nieuwe schermpje de doelportefeuille en de produkten die overgenomen dienen te worden en klik daarna op "Verplaatsen":

De relatie en zijn produkten worden nu overgehaald naar de andere portefeuille.

Door middel van een vinkje te zetten bij de onderste optie "KPM" (wat staat voor kopie multiportefeuille) zal er na het overhevelen een afkorting KPM achter de relatie komen te staan zodat u later altijd kunt zien dat dit een overgehevelde relatie betreft.