De Workflow activiteit "Appviseurs/DPA inlog sturen" zorgt ervoor dat er inloggegevens voor de Appviseurs app of DPA scherm verzonden worden naar de gekoppelde relatie.

Hiervoor moet er een e-mailsjabloon van het type "DPA gegevens" aanwezig zijn in het sjablonenoverzicht.

Tevens dient de relatie een geldig e-mailadres ingevuld te hebben staan op de rleatiekaart.

Er zijn geen extra instellingen beschikbaar voor deze activiteit.