U kunt in Assu® op meerdere plekken een brief / e-mail versturen.

U kunt hiervoor gebruik maken van de icoontjes in het lint bovenin uw scherm:

Assu zal u door middel van een mail editor de mogelijkheid geven om een mail te sturen.

In de onderstaande hoofdstukken wordt een en ander uitgelegd:

- brieven versturen

- e-mails versturen

- leesbevestiging vragen

- bezorging uitstellen

- problemen met mailen?

Wilt u liever via de AssuMailbox mailen? Dat kan uiteraard ook. De AssuMailbox is een eigen mailprogramma waarmee u mails kunt versturen vanuit Assu zonder dat u daarvoor een Outlook koppeling nodig heeft. In dit hoofdstuk leest u alles over de AssuMailbox