Als u facturen af wilt drukken/verzenden en daarbij rekening wilt houden wat er op de poliskaart onder tabblad premie vermeld staat bij de afdrukinstellingen bieden we twee mogelijkheden:

1: facturen afdrukken ongeacht of het nu mutatie- of prolongatiefacturen zijn:

Stap 1: Ga via tabblad financieel-ADN naar "berichten verwerken"

Stap 2: Klik op "Facturen afdrukken"

Stap 3: U komt nu in het overzicht waar u uw facturen kunt markeren om af te drukken/verzenden.

Het overzicht toont standaard alle facturen die nog niet betaald zijn. Wilt u hier ook facturen in terugzien die al wel betaald zijn dan doet u dit door middel van het vinkje "reeds betaalde facturen tonen in nog af te drukken facturen overzicht" wat u bij uw algemene financiƫle instellingen onder het witte boekje terug kunt vinden.

2: prolongatie facturen afdrukken rekening houdend met poliskaart

Wilt u prolongatiefacturen afdrukken en daarbij rekening houden met de afdruk instellingen die onder tabblad premie van de poliskaart aangegeven zijn? Volg dan de onderstaande stappen:

Stap 1: Ga via tabblad financieel-ADN naar "berichten verwerken"

Stap 2: Klik op "Prolongatieberichten"

Stap 3: Klik op "Facturen afdrukken"

Stap 4: U komt nu in het overzicht waar u uw facturen kunt markeren om af te drukken/verzenden.

Het overzicht toont standaard alle facturen die nog niet betaald zijn. Wilt u hier ook facturen in terugzien die al wel betaald zijn dan doet u dit door middel van het vinkje "reeds betaalde facturen tonen in nog af te drukken facturen overzicht" wat u bij uw algemene financiƫle instellingen onder het witte boekje terug kunt vinden.