In onderstaande stappen leggen we je uit hoe je het overzicht kunt bekijken van facturen die in de wachtrij staan om per e-mail verzonden te worden.

Om facturen in de wachtrij te krijgen dien je bij je algemene e-mail instellingen in het witte boekje een vinkje te hebben staan bij "Facturen per mail via de server".

Stap 1: Ga naar tabblad Financieel/ADN:

Stap 2: Klik op "Wachtrij factuurverzending per e-mail". Je komt nu in een scherm terecht waar je alle facturen kunt zien die openstaan om te verzenden via de server:

Dit overzicht betreft facturen van klanten die in hun communicatieprofiel aan hebben staan dat ze facturen perve-mail willen ontvangen en die gemarkeerd zijn als afgedrukt.