De Workflow activiteit "Gebruiker ja/nee" zorgt ervoor dat de gebruiker een vraag krijgt waar hij "Ja" of "Nee" op moet antwoorden moet geven om de Workflow verder te laten gaan.

Zo kan bijvoorbeeld de vraag gesteld worden of een relatie een levensverzekering heeft. Als u op "ja" klikt kunt u verder gaan met de Workflow, als u op "nee" klikt kunt u de Workflow laten stoppen (in een zelf te bouwen Workflow uiteraard).

Bij deze Workflow activiteit is het de bedoeling een vraag te specificeren die tijdens de Workflow naar voren komt.

U kunt hier aangeven wie de vraag moet beantwoorden:

- de gebruiker die de Workflow gestart heeft

- de adviseur/behandelaar (die op de relatiekaart of productkaart genoemd staat)

- een zelf aan te geven specifieke gebruiker

- een zelf aan te geven specifieke groep

Als u een groep aangeeft kunt u bij "alle gebruikers in dezelfde groep mogen de actie uitvoeren" een vinkje zetten dat iedereen die in de groep zit de actie uit mag voeren.