De Workflow activiteit "Gebruiker meerkeuze" zorgt ervoor dat de gebruiker een vraag krijgt waarop hij uit meerdere keuzes moet kiezen. Deze opties zijn beschikbaar in de sub-activiteit "Gebruiker meerkeuze optie".

U dient eerst bij "Vraag" een vraag te specificeren. Als deze vraag getoond wordt in de Workflow kunt u een meerkeuze menu laten tonen door op "Meerkeuze optie toevoegen" te klikken:

Vul bij "titel" en "optie" de benaming in van de mogelijkheid die u straks gaat krijgen in uw meerkeuze menu.

Als u dat gedaan heeft klikt u nogmaals op "gebruiker meerkeuze" of "sub-activiteiten" om mogelijkheid nummer 2 aan te gaan leggen.

Als u kiest om dit via de Sub-activiteiten te doen dan sleept u "gebruiker meerkeuze optie" OP "Gebruiker meerkeuze" om optie 2 aan te gaan leggen.

Zo kunt u een reeks opties opmaken waaruit iemand straks kan kiezen wanneer de Workflow gaat lopen:

Tenslotte dient u nog aan te geven wie de vraag van de Workflow mag gaan beantwoorden:

- de gebruiker die de Workflow gestart heeft

- de adviseur/behandelaar (die op de relatiekaart of productkaart genoemd staat)

- een zelf aan te geven specifieke gebruiker

- een zelf aan te geven specifieke groep

Als u een groep aangeeft kunt u bij "alle gebruikers in dezelfde groep mogen de actie uitvoeren" een vinkje zetten dat iedereen die in de groep zit de actie uit mag voeren.