Als u voor de éérste keer inlogt, dient u gebruik te maken van de gegevens die wij voor u aangelegd hebben. U zult zelf de overige gebruikers aan moeten maken.

Indien u meerdere portefeuilles heeft selecteert u bij "Portefeuille" de juiste portefeuille.

Daarna klikt u op "Aanmelden" of gebruikt u de Enter toets op uw toetsenbord.

U komt dan in het volgende scherm;

Hier kunt u nieuwe gebruikers toevoegen, bewerken, verwijderen en uitloggen.

Om een gebruiker aan te maken klikt u op . Het volgende scherm wordt dan geopend:

Screenshot van versie 1.2621

Hier vult u alle gegevens in.

De gele velden zijn verplicht.

Hierna klikt u op het groene plusje om een rol toe te kennen. Het volgende scherm zal verschijnen:

U dient hier op ja te klikken om verder te gaan en een rol toe te kennen.

U kunt per portefeuille een rol toekennen door op het pijltje achter "Rol" te klikken.

Er verschijnt een lijst met rollen. U selecteert een rol en klikt daarna op "Opslaan".

Hierna klikt u weer op "Opslaan" en zal de gebruiker zijn toegevoegd.

Tevens kunt u door middel van het tabblad "Werktijden" de werktijden van de werknemer invoeren.

In Assu® onder het tabblad Onderhoud – Gebruikersrollen kunt u aangeven wat een bepaalde

rol wel of niet mag in Assu.

Door middel van de knop "Gebruiker bewerken" kunt u de gegevens van een gebruiker wijzigen. Hier kunt

u bijvoorbeeld uw wachtwoord wijzigen.

Het kan wel eens voorkomen dat een gebruiker uitgelogd dient te worden.

Door middel

van de knop "gebruiker uitloggen" kunt u een gebruiker uitloggen.

Het is tevens mogelijk om een windows gebruiker aan de Assu gebruiker te koppelen zodat de gebruiker niet telkens meer los in hoeft te loggen.

Bij 'Windows domein gebruiker' moet de domeinnaam\gebruikersnaam van windows ingevuld worden:

U kunt dit aan uw systeembeheerder navragen!