We hebben niet alleen assurantiesoftware genaamd Assu®, maar ook 3 losse apps:

- Assu2Go

- Appviseurs app (voor telefoon en tablet)

- Appviseurs web (ook wel Klantportaal genoemd) voor op de pc of laptop

Alle drie deze apps hebben hun eigen handleiding die je kunt bekijken als je op de juiste link klikt.

Heb je interesse in 1 van deze apps? Neem dan contact op met onze sales afdeling.

Chatten met je klanten

Via de apps hebben jij en jouw klant(en) de mogelijkheid om met elkaar te kunnen chatten.

Hoe het chatten werkt leggen we uit in onderstaande hoofdstukken:

- contact via de gesprekken inbox

- contact via de chatknop

- contact via de meldingen

- contact via de berichten

- reactie geven

- een chat overnemen