Op het tabblad identiteitsbewijzen kunt u gegevens kwijt van het rijbewijs, identiteitskaart, paspoort en vreemdelingendocument. Aan de linkerkant van het tabblad kunt u de gegevens van het rijbewijs kwijt.

Dit tabblad heeft de volgende knoppen:

Groene knop:        Voeg een identiteitsbewijs toe.

Bij het toevoegen van een identiteitsbewijs kunt u de volgende gegevens invullen:

Identiteitsbewijstype:

U kunt kiezen uit identiteitskaart, paspoort of vreemdelingendocument.

Nummer:

Het documentnummer van het identiteitsbewijs.

Geldig tot:

De datum tot wanneer het document geldig is.

Afgifteplaats:

De plaats waar het document is afgegeven.

Na het invullen van bovenstaande gegevens klikt u op "Oplsaan" om het identiteitsbewijs op te slaan.

Geel potlood:        Pas het geselecteerde identiteitsbewijs aan.

Rode knop:        Verwijder het geselecteerde identiteitsbewijs.