Dit tabblad laat u alle actuele objecten zien die gekoppeld zijn aan deze relatie. U kunt hier echter ook objecten toevoegen, wijzigen en verwijderen zonder dat deze aan een actuele polis hangen.

Deze objecten kleuren vervolgens donkerrood om aan te geven dat ze nog niet of niet meer gedekt zijn door een actuele polis.

Mocht u in de toekomst een polis toevoegen bij deze relatie dan kunt u dit object alsnog eenvoudig toevoegen aan de polis.

Dit tabblad heeft de volgende knoppen:

Groene plus:        Voeg een object toe.
Bij het toevoegen van een object kunt u kiezen voor een nieuw object of een bestaand object. U kiest hier voor nieuw object. Vervolgens klikt u op het volgende tabblad of op het groene pijltje.

Op het tweede tabblad kiest u het type object dat u wilt toevoegen. Hieronder ziet u de lijst met verschillende objecttypes.

Het scherm dat u hierna krijgt is volledig afhankelijk van het type object dat u gekozen heeft.

Geel potlood:        Wijzig het geselecteerde object.

Rode knop:        Maak het geselecteerde object historisch.

Deze actie kan niet ongedaan gemaakt worden!

XL knop:        Exporteer het huidige overzicht naar Excel®. Dit kan ook met de toetsencombinatie Ctrl + E.

Klokje:        Toont een scherm met historische objecten.
Wanneer u een object verwijdert wordt dit object historisch en standaard niet meer getoond. Middels deze knop kunt u deze historische objecten zien.

Met het onderste knopje van het overzicht met verzekerde objecten filtert u het overzicht zodat alleen objecten zichtbaar zijn welke momenteel gekoppeld zijn aan een actuele polis.

Klik nogmaals op deze knop om weer alle actuele objecten te tonen.