Wanneer uw klant websites heeft die voor u van belang zijn kunt u die invoeren. Nadat u een website heeft ingevoerd kunt u die bezoeken door op het blauwe adres te klikken.

Assu® zal dan uw standaard browser starten en naar het adres gaan.

Groen plusje:        Voeg een website toe.

Bij het toevoegen van een website heeft u de volgende velden:

Type:

Hier kiest u het type website. Dit is een stamtabel en websitetypes zijn te onderhouden via 'Onderhoud Stamtabellen'.

Adres:

Hier vult het adres van de website in. Dit is een verplicht veld.