Als u een Workflow activiteit aan wilt maken waarin er een Appviseurs bericht verzonden moet worden gaat u als volgt te werk:

Stap 1: Maak een nieuwe Workflow definitie aan en sleep "Voer een actie uit" naar rechts zodat u onderstaand scherm te zien krijgt:

Stap 2: Vul een eigen titel in voor deze activiteit en indien gewenst een statusmelding.

Stap 3: Klik op "Soort actie" en kies "Verstuur een Appviseurs bericht"

Stap 4: Bij "Sjabloon" selecteert u het juiste App sjabloon

Onder de eerste knop achter "Sjabloon" kunt u het gekozen sjabloon bekijken en onder de tweede knop kunt u het sjabloon eventueel aanpassen.

Standaard staat "Automatisch" aan wat betekent dat de Workflow zelf een mail gaat sturen. Wilt u nog een keuze hebben wij deze stap uit moet gaan voeren dan vinkt u het vakje bij "Automatisch" uit en dan zal u de keuze krijgen wie u hem uit wilt laten voeren.

Bovenstaand kunt u in onderstaand voorbeeld terugzien: