Onderstaande informatie is niet meer geldig vanaf versie 1.2626 (staat nu in testfase). Vanaf die versie gaat het inloggen namelijk via de Identity server en worden wachtwoorden niet meer via Assu beheerd.

Lees hier hoe u gebruikers aanlegt in Assu en hoe het aanmaken van een wachtwoord vanaf deze versie werkt.

De Key User heeft alle rechten en mag mensen resetten en wachtwoorden wijzigen.

We raden u echter ook aan om minimaal 2 resetgebruikers aan te leggen. Dit zijn gebruikers die enkel mensen mogen resetten en geen wachtwooden mogen wijzigen. Lees hier hoe u een resetgebruiker aanlegt.

Als u als resetgebruiker inlogt krijgt u enkel het overzicht te zien van alle Assu gebruikers en kunt u een gebruiker uitloggen door deze te selecteren te dubbelklikken.

Klik in het volgende schermpje op "Reset" gevolgd door "OK" en de gebruiker zal uitgelogd worden: