Als u ingelogd bent in de Assu2Go App komt u in het startscherm ("Home") terecht:

In het startscherm ziet u, als u ze heeft, de openstaande taken en afspraken van vandaag. Deze zijn eenvoudig te openen door ze aan te klikken.

Vanuit het startscherm kunt u ook direct naar al uw afspraken en taken gaan door op "bekijk alles>" te klikken.

Bovenin het scherm heeft u een zoekvenster waarmee u op klanten kunt zoeken. Vul hier de achternaam van de klant in en u krijgt een overzicht van alle klanten met deze achternaam.

Onderin het scherm vindt u de "knoppenbalk".

Home: uw startscherm

Agenda: het scherm waarin u uw afspraken terug kunt vinden

Taken: het overzicht van al uw taken

Klanten: het overzicht van al uw klanten

Communicatie: door middel van deze knop kunt u chatten met uw collega's en klanten (vanaf versie 1.2620)

Voor alle schermen in Assu2Go geldt: als u ze handmatig wilt refreshen dan dient u het scherm omlaag te "vegen" met uw vinger.