Als je ingelogd bent in de Assu2Go App kom je in het startscherm ("Home") terecht:

In het startscherm zie je, als je ze hebt, de openstaande taken en afspraken van vandaag. Deze zijn eenvoudig te openen door ze aan te klikken.

Vanuit het startscherm kun je ook direct naar al je afspraken en taken gaan door op "bekijk alles>" te klikken.

Bovenin het scherm heb je een zoekvenster waarmee je op klanten kunt zoeken. Vul hier de achternaam van de klant in en je krijgt een overzicht van alle klanten met deze achternaam.

Onderin het scherm vind je de "knoppenbalk".

Home: je startscherm

Agenda: het scherm waarin je je afspraken terug kunt vinden

Taken: het overzicht van al je taken

Klanten: het overzicht van al je klanten

Communicatie: door middel van deze knop kun je chatten met je collega's en klanten

Voor alle schermen in Assu2Go geldt: als je ze handmatig wilt refreshen dan dien je het scherm omlaag te "vegen" met je vinger.