Onder tabblad Schades kun je al je schades terug vinden. Door op een schade nummer te klikken kun je de schade details bekijken.

Bovenin het scherm kun je zoeken op een schade nummer.

Door een vinkje te zetten bij "Openstaande schades" en/of "Gesloten schades" krijg je openstaande-, gesloten- of beide schades te zien.

Door op een schade te klikken kom je in het schade details scherm terecht waar je de details van de schade kunt bekijken. Je kunt hier ook de eventuele documenten zien die betrekking hebben op de schade.

Heb je een vraag over de schade? Klik dan op "Stel een vraag over deze schade" en je krijgt net als bij de chat/gesprek een overzicht te zien van alle adviseurs waarmee je een gesprek kunt starten:

Je krijgt vervolgens een venster te zien met alle adviseurs die je kunt benaderen voor je vraag. Selecteer de juiste adviseur en klik op "Start een gesprek".

Je kunt nu gaan chatten over de polis. Hoe dit werkt kun je in dit hoofdstuk verder lezen.

Onderaan het scherm kun je alle documenten terugvinden die betrekking hebben op de betreffende schade.

Zo staan hier bijvoorbeeld altijd de foto's die je mee hebt gestuurd tijdens het melden van de schade.

Lees hier meer over documenten.

Wil je documenten uploaden? gebruik dan deze knop. Lees hier verder hoe je documenten moet uploaden.

Rechts bovenin het scherm kun je een schade melden. Lees hier hoe je dit doet.