Als u op de relatiekaart het nieuwe adres ingevoerd heeft kunt u de verhuisbrieven/verhuisberichten/adreswijzigingen gaan versturen.

Zorg ervoor dat u twee verhuisbriefsjablonen in uw systeem hebt staan: eentje voor verhuisbrieven per mail en eentje voor verhuisbrieven per post (als u wilt weten hoe u een sjabloon opmaakt dan kunt u hier klikken).

Stap 1: Ga in het lint van de relatiekaart naar "Verhuizing"

voorbeeld ter illustratie versie 1.2620

Stap 2: Geef de verhuisdatum op en of u de brieven per mail of per post wilt gaan verzenden

Stap 3: In dit voorbeeld pakken we een verhuisbericht per post. Er wordt dan een rapportage scherm getoond waar u de juiste dient te selecteren

Stap 4: De brieven worden nu 1 voor 1 op uw scherm getoond. Klik op het kruisje rechts boven de brief om de keuze te krijgen of u de brief op wilt slaan of niet. Als u kies voor opslaan dan komt de brief in uw docarchief terecht en krijgt u eerst onderstaand scherm te zien waar u een omschrijving in kunt vullen:

Herhaal stap 4 indien gewenst voor alle brieven.

Ze zijn nu terug te vinden in het docarchief van de relatie: