In dit hoofdstuk tonen we hoe de Workflow "welkomstmail aan nieuwe klant" werkt

Workflow type:
Relatie

Dit is je vertrekpunt, dus vanuit waar wil je dat deze Workflow start? Is het een Workflow die betrekking heeft op schades dan pak je een Workflow type Schade.

Waar wordt deze Workflow voor gebruikt?
Welkomstmail versturen aan nieuwe relaties.

Wat voor soort Workflow is het? (zorgplicht- of proces Workflow)
Zorgplicht

Hoe start je deze Workflow?

Je kunt deze Workflow op 2 manieren starten door middel van een automatische handeling (lees hier alles over automatische handelingen):

Manier 1: Deze workflow kan worden getriggerd zodra een medewerker een nieuwe relatie als klant invoert. De automatische handeling ziet er dan als volgt uit:

De trigger:

De handeling:

Manier 2: Deze workflow kan ook worden getriggerd zodra een medewerker in Assu® een relatie wijzigt van prospect naar klant. De automatische handeling ziet er dan als volgt uit:

De trigger:

De handeling:

Wat zijn de handelingen in de Workflow?
* Versturen van een welkomstmailmail naar de nieuwe actuele klant (LET OP: hiervoor moet van te voren wel een sjabloon worden aangemaakt via het tabblad Onderhoud, Sjablonen. Als de WF een type Polis heeft voeg je een sjabloon toe met type Polis). Lees hier hoe je sjablonen aanmaakt.

* Einde Workflow (na versturen mail stopt de Workflow dan automatisch)

Maak je gebruik van Appviseurs?

Maak je gebruik van de Appviseurs app en wil je automatisch een e-mail versturen waarbij de klant een mail krijg om een account aan te maken? Sleep dan de activiteit genaamd Appviseurs/DPA inlog sturen in de workflow. Dit ziet er dan als volgt uit:

Maak je geen gebruik van de Appviseurs app? Dan kun je de activiteit Appviseurs/DPA inlog sturen verwijderen uit de workflow.